Backhome chipnummer inloggen

Snel en gemakkelijkBackhome chipnummer inloggen, Back home club telefoonnummer, Virbac backhome belgië, Particulier backhomeclub, Virbac backhome inloggen, Backhome biotec, Virbac backhome adres wijzigen, Virbac backhome biotec registreren, Virbac chip

1. BackHome Club

https://backhomeclub.nl/

Uw huisdier blijft vindbaar op chipnummer.nl, met uw contactgegevens erbij. Inloggen. login voor particuliere houders én dierenartsen/chippers

BackHome Club

2. Registreren – Virbac Nederland

https://www.virbac.nl/identificatie/registreren

Een GRATIS* service voor baasjes die gekozen hebben voor een BackHome chip is de Als de eigenaar of houder dan bijv. via chipnummer.nl zoekt kan snel

3. Uw huisdieren veilig geregistreerd – Chipnummer zoeken

https://www.petbase.eu/nl/chipnummer/zoeken?view=search

het 15-cijferige chipnummer van een hond, kat of ander huisdier hieronder in en druk op Zoek. Indien het chipnummer is gevonden in PetBase kunt Inloggen

4. De NDG registreert chipnummers voor huisdieren. Voor …

De Stichting Nederlandse Databank Gezelschapsdieren (NDG)

De NDG is met meer dan twee miljoen geregistreerde katten en honden de grootste databank in Nederland. Voor éénmalig € 6,50 is uw huisdier geregistreerd.

5. Handleiding

https://adoc.tips/download/handleiding58a9d1eaef5dcdaee2ceeef6a552311a27861.html

BackHome chip blijft een GRATIS, en daarmee laagdrempelige, service. 1.1 Een huisdier is al geregistreerd bij BackHomeClub.nl met chipnummer en PINcode.

5 Vragen over backhome chipnummer inloggen

Hoe verander je chip van mijn hond?

Het is niet mogelijk om het chipnummer van een hond over te schrijven naar een nieuwe eigenaar. De voormalige eigenaar dient in zijn/haar eigen profiel het chipnummer af te melden. Vervolgens kan de nieuwe eigenaar het chipnummer opnieuw registreren.

Hoe chip kat overschrijven?

Nadat uw hond of kat van een chip is voorzien, moet het geregistreerd worden. Er bestaan diverse databanken. Een GRATIS* service voor baasjes die gekozen hebben voor een BackHome chip is de website www.backhomeclub.nl. U kunt zelf een account aanmaken, de gegevens van uw huisdier invullen en, indien gewenst, wijzigen.

Wie kan chip kat aflezen?

Je dierenarts kan met een chiplezer de chip van je kat lezen en dus het nummer controleren. Dit nummer moet overeenkomen met het nummer op het registratiebewijs van je kat . De juistheid van de registratiegegevens kan je zelf nagaan. Op de website van de databank geef je het chipnummer (15 cijfers) in.

Hoe schrijf je een hond over?

Bij aankoop moet u binnen 14 dagen het chipnummer op uw naam laten registreren. De fokker of verkoper moet binnen 14 dagen na de verkoop zijn registratie stopzetten. U moet vervolgens elke wijziging, zoals een adreswijziging, maar ook overlijden of verkoop van de hond , binnen 14 dagen doorgeven aan de databank.

Wat als je hond niet gechipt is?

Koopt u een hond ? Vraag dan of de hond gechipt en geregistreerd is en of de hond een paspoort heeft. Laat dat eventueel controleren door een dierenarts. U bent strafbaar als u een hond koopt die niet is geregistreerd en geen chip of paspoort heeft.

Leave a Comment