BULLCHAT.COM – GRATIS Inloggen [NL]

Op bullchat kun je gratis inloggen en anoniem chatten met gays in Nederland en daarbuiten. Privacy staat bij bullchat.com centraal, er wordt geen persoonlijke informatie opgeslagen zodat je ook daadwerkelijk anoniem en in alle privacy kunt kletsen met andere gays

Inloggen op BULLCHAT.COM

NORD VPN met 68% korting100% anoniem toegang op Bullchat.com
Of klik hieronder voor Gratis inloggen op bullchat

BULLCHAT.COM FREE Gay Dating Chat Meet Play
Problemen met het inloggen op bullchat? Ga naar storingen en meld je probleem!

Inloggen op Bullchat

Wil je bij Bullchat inloggen dan hoef je niet veel te doen. Het is een eenvoudig concept zonder teveel poespas. Dit zijn de stappen:

Stap 1. Ga naar de website https://bullchat.com/. Dit kan zowel op een PC, tablet als smartphone. Er is geen app die je kunt downloaden, maar ben je van plan vaker op Bullchat in te loggen dan kun je de website vastleggen in je favorieten.

Stap 2. Zodra je het websiteadres hebt ingevoerd kom je op een pagina waar je een Nickname en omschrijving kunt invoeren. Een nickname is een bijnaam die je jezelf geeft. Je kunt hierbij kiezen voor iets spannends, iets persoonlijks of een leuke woordspeling. Het is niet verstandig om je eigen naam te gebruiken.

Omdat het heel eenvoudig is om op Bullchat in te loggen kunnen ook mensen met slechte bedoelingen er gebruik van maken. Maak je naam dus pas bekend als je zeker weet dat de persoon waarmee je chat te vertrouwen is.

Bij het vak ‘Omschrijving’ kun je kort iets zeggen over jezelf. Omdat het gaat om een chatbox die vooral bedoeld is voor korte seksuele contacten kun je iets over je seksuele voorkeuren schrijven en jouw ideeën van een leuke date.

Heb je jouw Nickname en Omschrijving ingevoerd dan kun je ook nog op de kaart aangeven waar je woont of in welk gebied je op zoek bent naar een date. Vervolgens klik je op ‘Enter Chatroom’.

Stap 3. Voer het getal in dat je afgebeeld ziet en klik op ‘Enter’ om te laten zien dat je geen robot bent.

Stap 4. Je kunt nu chatten met leuke homo’s bij jou in de buurt. Je kunt met behulp van de plattegrond kiezen voor mannen in een bepaalde buurt. Daarnaast geven heel veel mannen in hun beschrijving al aan waar ze naar op zoek zijn. Ook hier kun je op zoeken.

Hoe ziet de chatroom van Bullchat eruit

Zodra je op Bullchat inlogt kom je terecht in de chatbox. Het eerste wat je ziet, is een grote hoeveelheid nicknames. Links in het veld zie je de nieuwste aanmeldingen, rechts zie je de gesprekken die je aan het voeren bent en in het midden staan de mensen waar je direct mee kunt chatten.

Gekleurde letters

Op Bullchat maken ze gebruik van gekleurde letters die achter de Nicknames staan om een aantal dingen aan te tonen:

 • New = Is iemand die nieuw is op de chat.
 • Text = Is iemand die ook een omschrijving heeft toegevoegd.
 • Profile = Is iemand die een profiel heeft aangemaakt.
 • Cam = Is iemand die een webcam heeft

Contactadvertentie plaatsen op Bullchat

Wil je zeker weten dat je vanavond nog op spannende date kan met een leuke man dan kun je ervoor kiezen om een Contact advertentie aan te maken. In deze Contact advertenties mag je ook (betaalde) seksuele diensten, feesten, evenementen en websites aanprijzen. Een advertentie kost slechts €0,99 en kan betaald worden met de meeste bekende banken zoals;

 • ABN Amro
 • Rabobank
 • ING
 • SNS
 • ANS Bank
 • Regiobank
 • MisterCash / Bancontact (België)

Je maakt een contactadvertentie als volgt aan:

 1. Ga naar de hoofdpagina van Bullchat en klik op ‘Enter Chatroom’. Scroll vervolgens naar beneden en klik op ‘Contact Advertentie’.
 2. Voer bij de Headline de titel van je advertentie in. Probeer in de titel zo duidelijk mogelijk te zijn over de diensten of andere zaken die je aanbied.
 3. Voer bij de Omschrijving een korte uitleg in over wat je dienst, feest, website, chatservice o.i.d. inhoudt.
 4. Je kunt optioneel ook een telefoonnummer toevoegen.
 5. Ga akkoord met de voorwaarden.
 6. Kies je betaalmethode en betaal via je bank het bedrag voor de advertentie. Je advertentie komt nu online.

Wat is bullchat, en voor wie is het?

Bullchat is een gay chatroom waar homo’s met elkaar in contact kunnen komen. Het is een heel eenvoudig platform waar je geen abonnement op hoeft te nemen of een app te downloaden. Je opent simpelweg de website in een webbrowser, voert een nickname in en kletsen maar.
‘Chat, Meet, Play.. for Gay!’
 
Dat is de slogan van Bullchat. Online profileren ze zich als een chatbox waar je in contact kunt komen met gays van over de hele wereld, maar in de praktijk is het vooral een chatbox voor homo-mannen in Nederland.
 
Omdat het zo laagdrempelig is om gebruik te maken van Bullchat moet je het niet zien als een datingsite voor mensen die op zoek zijn naar een serieuze relatie, maar meer als een sekssite. Het is heel simpel je gaat op Bullchat inloggen, je stuurt een paar berichten en je kunt dezelfde dag nog afspreken met iemand voor een spannend afspraakje.

Is bullchat echt annoniem en veilig?

Volgens Bullchat zelf zijn ze een van de weinige chatrooms die de privacy van hun bezoekers ook echt serieus neemt. In de praktijk betekent het dat Bullchat geen gegevens van zijn bezoekers opslaat. Je hoeft geen e-mailadres achter te laten en cookies worden niet opgeslagen. Dit zijn de manieren waarop Bullchat je privacy bewaakt:
– Er worden geen cookies opgeslagen
– Je profiel wordt alleen lokaal opgeslagen en niet op een server
Bullchat vraagt niet om persoonlijke informatie
– Je hoeft geen apps te installeren, je kunt op Bullchat inloggen via mobiel of desktop
– Bullchat houd zich aan de Europese AVG (Algemene verordening gegevensbescherming) wet.

Heeft bullchat storing?

Krijg je een zwart scherm, moet je verplicht betalen of heb je een andere probleem met bullchat.com? Ga naar bullchat storingen en vragen. Door je vraag of storing te delen help je andere gebruikers!

Wees altijd voorzichtig!

Als je inlogt bij Bullchat zal snel duidelijk zijn dat het vooral bedoeld is om snelle contacten. Maar hoe verleidelijk het ook is om snel af te spreken met een man die een paar leuke foto’s stuurt, is het verstandig om voorzichtig te zijn.

Omdat het zo makkelijk is om in te loggen op Bullchat is het een plek die ook gevonden is door kwaadwillenden. Er zijn meerdere verhalen bekend van mensen die opgelicht zijn of bedreigd. Controleer dus goed met wie je contact maakt voordat je lekker kunt gaan genieten.

Leave a Comment