Decaan net inloggen

Velig in 4 stappen Decaan net inloggen, Dedecaan net keuzeweb inloggen, Dedecaan.net noordik, Www walewyc dedecaan net, De decaan inloggen leerling, Yubu inloggen, Dedecaan.net marianum, Dedecaan.net het erasmus, Keuzeweb schoter

1. Inloggen | Yubu, DeDecaan.net, Keuzegids

https://www.yubu.nl/login

Log in bij Yubu, DeDecaan.net en Keuzegids.

Inloggen Yubu DeDecaan.net Keuzegids

2. DeDecaan.net | Aan de slag met profiel-en studiekeuze

Home

Hét netwerk met objectieve en onafhankelijke ondersteuning voor alle betrokkenen bij de profiel-en studiekeuze van een middelbare scholier.

3. StudiekeuzeApp

https://app.lyceolob.nl/

Logo DeDecaan.net. Logo Keuzegids. Welkom bij de StudiekeuzeApp van Lyceo LOB. Deze app helpt jou bij het maken van de profiel- en/of studiekeuze die echt

4. dominicuscollege.dedecaan.net

http://www.dominicuscollege.nl/bestanden/181129_Nieuwslink_bijlage_Brief_aanmelden_ouders_voor_dedecaan.net.pdf

binnen dedecaan.net worden de derde jaars leerlingen begeleid naar een goede en Ga naar dominicuscollege.dedecaan.net > knop Inloggen > kies bij

5 Vragen over decaan net inloggen

Hoe kun je contact opnemen met de decaan?

Dan kun je al contact opnemen met de studentendecaan. De contactgegevens vind je via https://www.hogeronderwijstoegankelijk.nl/school.

Hoe log je in op DeDecaan net?

Leerlingen kunnen inloggen met hun leerlingnummer en het wachtwoord dat ze hebben geregistreerd op de keuzesite van DeDecaan . net . Indien uw school voor de keuzesite gebruik maakt van inloggen middels Entree kunnen leerlingen hun inloggegevens van de ELO van uw school gebruiken om in te loggen.

Wat kan een decaan voor je betekenen?

De taak van de schooldecaan is het adviseren van leerlingen en hun ouders bij het kiezen van een onderwijssoort, vakkenpakket, profiel, sector, vervolgopleiding of beroep. … De decaan houdt leerlingen en ouders op de hoogte van open dagen en voorlichtingsbijeenkomsten van vervolgopleidingen.

Waar is een studentendecaan voor?

Een studentendecaan geeft je informatie, advies of begeleiding bij je studieloopbaan of bij persoonlijke omstandigheden. Samen met de studentendecaan zoek je naar oplossingen en acties die leiden tot een verbetering in je persoonlijk functioneren en je studie.

Wat betekent een decanaat?

Het decanaat is het administratieve secretariaat van de faculteit. Het decanaat staat onder meer in voor de voorbereiding en de afhandeling van de agendapunten op de faculteitsraad. Het decanaat zorgt er ook voor dat de beslissingen van het universiteitsbestuur die de faculteit aanbelangen, worden uitgevoerd.

Leave a Comment