Error 1020 access denied op Bullchat.com [Oplossing!]

Als jij een van de vele mensen bent die gefrustreerd zijn geraakt door de Bullchat-fout 1020, dan is dit artikel iets voor jou. Hier bieden we een uitgebreide oplossing waarmee u hopelijk snel weer aan de slag kunt. Dus lees verder en ontdek hoe u dit vervelende probleem voor eens en voor altijd kunt oplossen.

Waarom error 1020 access denied?

Error 1020 Bullchat.com

De foutmelding 1020 access denied is een foutcode van Cloudflare. Dit is de firewall die gebruikt wordt door Bullchat.com. Er zijn een aantal redenen waardoor je deze foutmelding krijgt:

  • Je bent geblokkeerd wegens het schenden van de regels op bullchat
  • Je ipadress wordt herkend als robot
  • Je ipadress is eerder gebruikt door iemand anders, die zich heeft misdragen op bullchat.com

In 3 stappen weer toegang tot Bullchat.com

Gelukkig kun je deze blokkade gemakkelijk opheffen door deze stappen te volgen. Zorg dat je alle stappen voltooid, voordat je bullchat.com probeert te bezoeken.

Stap 1. Verwijder alle browser gegevens en geschiedenis.

Ga naar je browser die je gebruikt voor bullchat. Zorg dat je alle vensters van bullchat.com op je telefoon of computer verwijderd.

In Safari kunt u naar Voorkeuren > Privacy gaan en op de knop Alle websitegegevens verwijderen klikken. Voor Google Chrome, ga je naar Instellingen > Beveiliging en privacy > Browsegegevens wissen. Zorg dat het tijdsbestek staat op “Alles” en je alle functies aanvinkt.

Stap 2. Gebruik een VPN

Maak gebruik van een premium VPN om weer toegang te krijgen tot bullchat. Je kunt ook een gratis vpn gebruiken, maar helaas zijn de meeste geblokkeerd.

Nu 68% korting op NORD VPN. 100% anoniem toegang op Bullchat.com

Stap 3. Gebruik een andere gebruikersnaam

Gebruik niet dezelfde inloggegevens om in te loggen op bullchat. Maar maak een nieuw account aan op de site. Dit is om te voorkomen dat je nieuwe ipadress, direct wordt geblokkeerd.

Gebruik Bullchat en houdt je aan de regels!

Kortom, als u de bullchat-fout 1020 ervaart, moet je de browsergegevens verwijderen en een Premium VPN gebruiken. Dan kun je weer veilig en gratis inloggen op Bullchat.com. Houdt je wel aan de regels, want de admins van Bullchat kunnen je nieuwe ipadress zo weer blokkeren!

Leave a Comment