Grip phenc inloggen

Snel en gemakkelijk Grip phenc inloggen, Pensioenfonds horeca premies 2021, Pensioenfonds horeca aanmelden werkgever, Phenc inloggen werkgever, Phenc werkgever, Grip horeca, Pensioenfonds horeca premies 2022, Pensioenpremie berekenen, Www mijnphenc nl zelf aan de slag archief documenten

1. Werkgever – Pensioenfonds Horeca en Catering

https://www.phenc.nl/werkgever/

Het bestuur van PH&C heeft mevrouw drs. Suzanne de Gruijter per 1 januari 2022 benoemd als lid van de raad van toezicht. Lees meer.

Werkgever Pensioenfonds Horeca en Catering

2. Aan de slag met GRIP

https://adoc.tips/download/aan-de-slag-met-grip-online-in-slechts-vier-stappen.html?reader=1

Ga naar www.grip.phenc.nl. U komt op de inlogpagina van GRIP en klikt op ‘Registreer u nu’. Houd uw KvK-nummer, uw loonheffingennummer én uw persoonlijke

3. grip.phenc.nl home – grip

http://grip.phenc.nl.urlabc.nl/

grip.phenc.nl Over het vroeg- ouderdoms- en nabestaandenpensioen Met pensioenreglement en informatie over het fonds. https://grip.phenc.nl//inloggen/.

4. PH&C: Nog steeds een goedkoop pensioenfonds – Nieuws

https://www.fnvhoreca.nl/actueel/nieuws/1642/phc-nog-steeds-een-goedkoop-pensioenfonds

12 dec. 2017 — Als pensioenfonds doet PH&C er alles aan om goed voor het pensioen van onze Bent u werkgever registreer u dan op grip.phenc.nl.

5 Vragen over grip phenc inloggen

Hoe bereken je de pensioengrondslag?

Een berekening die vaak wordt toegepast, gaat al volgt: Als uitgangspunt voor de berekening van het pensioen wordt 12 keer het bruto salaris genomen. Dit wordt vermeerderd met de vakantietoeslag. Het brutosalaris vermenigvuldig je dan met 12,96 en je hebt het pensioengevend salaris.

Hoe bereken je pensioenpremie horeca?

Pensioen horeca

De pensioenpremie betaal je samen met jouw werkgever. Het premiepercentage is 16,8%. Jouw werkgever betaalt de pensioenpremie aan Pensioenfonds Horeca & Catering. De helft van de premie (8,4%) houdt jouw werkgever in op jouw salaris.

Wat gebeurt er met je pensioen als je van baan veranderd?

Wisselt u van baan ? Dan kunt u meestal de waarde van uw pensioen laten overdragen aan de pensioenuitvoerder van uw nieuwe werkgever. Dit kan alleen als uw oude en nieuwe pensioenfonds een dekkingsgraad van minimaal 100% hebben.

Is het verstandig om je pensioen over te dragen?

Vaak is het dan verstandig om waardeoverdracht aan te vragen. Als je nieuwe baan betere groeimogelijkheden heeft, kan het pensioen dat je overdraagt beter meegroeien. Ben je al wat ouder en heb je een goede pensioenregeling(en) gehad? Dan kun je overwegen om je opgebouwde pensioen bij je oude fonds te laten staan.

Wat is de pensioengrondslag 2021?

De totale premie waarvan u pensioen opbouwt is in 2021 26,4%** van uw pensioengrondslag . Van deze totale premie betaalt u als werknemer maximaal 1/3 deel. Uw werkgever betaalt minimaal 2/3 deel. U betaalt als werknemer maximaal 1/3 van € 5.241,19 = € 1.747,06 bruto.

Leave a Comment