Intergrip Inloggen

Officiële intergrip inloggen inclusief intergrip leerling, intergrip mbo, portal intergrip, helpdesk intergrip, intergrip handleiding, inloggen grip, jikp intergrip, digitaal doorstroomdossier mbo.

Intergrip

https://portaal.intergrip.nl/

intergrip inloggen

Login. E-mailadres. Dit veld is verplicht. Wachtwoord. Dit veld is verplicht. Herinner mij voor 30 dagen. Inloggen of Wachtwoord vergeten?

Intergrip: Home

Home

Scholen en gemeenten gebruiken de E-learning onderdelen van Intergrip om de verbinding met … Contact · Helpdesk; Inloggen … Contact · Helpdesk; Inloggen .

FAQ

Hoe maak je een DDD?

Ga naar https://mijn.intergrip.nl/ en klik op ‘maak een nieuw account’.

Kies voor de optie ‘Ik ben een leerling op het VMBO, HAVO, VWO, VAVO Pro of VSO’.
Vul je leerlingnummer in. …
Selecteer je school, of kies je school uit de lijst.
Vul het e-mailadres in, waar je straks mee wilt gaan inloggen.
Vul je geboortedatum in.

Wat doet Intergrip?

Hét platform voor onderwijs en gemeenten. Intergrip is hét innovatieve platform dat de verbinding tussen onderwijs, overheid, arbeidsmarkt en de zorg faciliteert.

Wat is een DDD formulier?

Het doorstroomdossier is een extra informatiedocument bij je aanmelding voor een mbo opleiding. Samen met je aanmelding vormt het doorstroomdossier het startpunt voor de kennismaking. Het doorstroomdossier is een digitaal formulier met onder andere gegevens over jouw vooropleiding en motivatie.

Verwant

Inloggen – Intergrip

Inloggen

Wist u dat al onze producten ontwikkeld zijn vanuit een vraag van de markt? Wij vinden het belangrijk om dicht bij onze doelgroep te staan en helpen graag …

Doorstroomdossier – Intergrip

Doorstroomdossier

Het GRIP Doorstroomdossier zorgt voor optimale informatieoverdracht voor leerlingen voor het VO en MBO. Als leerlingen zich aanmelden bij het MBO is het delen …

GRIP JIKP | Intergrip

https://jikp.intergrip.nl/

Inloggen . Log in met uw Intergrip account. E-mailadres. Wachtwoord. Inloggen . Wachtwoord vergeten? intergrip -logo-mark.png Over Intergrip .

Handleiding inloggen schoolaccount Kennisnet – Intergrip

Handleiding inloggen schoolaccount Kennisnet

Als je stap 1 en 2 voor de eerste keer hebt doorlopen moet je nu voor één keer je Intergrip account koppelen aan je schoolaccount. Dit doe je door op Inloggen …

Privacy statement – Intergrip

https://portal1.intergrip.nl/2023/privacystatement/vmboformat

Bij het aanmaken van een account en bij het inloggen maken we gebruik van persoonsgegevens om ervoor te zorgen dat de leerling een account krijgt waar …

Related posts:
Intranet Driezorg Nl Inloggen
Inloggen Mijn Solmar
Inloggen Op Openbaar Wifi Lukt Niet
Inloggen Varagids

Leave a Comment