Mijn Basic Fit Inloggen

Officiële mijn basic fit inloggen inclusief basic-fit abonnement, basic-fit premium, basic-fit belgië, basic-fit eindhoven, basic-fit tilburg, basic-fit amsterdam, basic-fit rotterdam, my basic-fit app.

Login – My Basic-Fit

https://my.basic-fit.com/overview

mijn basic fit inloggen

Forgot your password? Login. I’m new to Basic – Fit . Activate your account · Help needed? EN.

Customer Service – Basic Fit

https://www.basic-fit.com/nl-nl/klantenservice

Wist je ook dat je veel zelf kunt regelen via My Basic – Fit ? Naar Mijn Basic – Fit Chat met ruby. Kies je onderwerp. Veelgestelde vragen

FAQ

Hoe log ik in bij Basic Fit?

WAT KAN IK DOEN? Om in te loggen in de Basic–Fit app klik je op ‘creëer een account’ en vul je jouw gegevens in die je ook hebt doorgeven tijdens het registreren bij Basic–Fit. Deze gegevens bevatten jouw pasnummer, je geboortedatum en je e-mailadres.

Kan je Basic Fit abbo wijzigen?

Ja, dat kan, maar alleen als je wilt upgraden en je schrijft dan weer in voor minimaal een jaar met het nieuwe abonnement. Na dit jaar kun je weer per 4 weken opzeggen. Downgraden is niet mogelijk.

Hoe moet je reserveren voor Basic Fit?

Dit kan via de Basic–Fit app en mijnbasic-fit.com. Reserveren kan je maximaal 4 dagen vooruit doen. Pas wanneer jouw gereserveerde fitnessmoment voorbij is, kan je een volgend moment reserveren. In principe kan je dus elke dag komen sporten, als je elke dag opnieuw een reservering voor de volgende dag maakt.

Hoe werkt Basic Fit QR-code?

Met ingang van vandaag is het tonen van een geldig coronatoegangsbewijs verplicht voor een bezoek aan de sportschool. Basic–Fit scant de QR–code bij de toegangspoortjes van de sportschool. Daarnaast wordt de lidmaatschapskaart gescand, waarmee de bezoeker zijn identiteit bij de sportschool kenbaar maakt.

Verwant

Login – My Basic-Fit

https://my.basic-fit.com/new-password-request

Forgot your password? Login. I’m new to Basic – Fit . Create account · Help needed? EN.

Basic-Fit – Sporten vanaf €19,99 per 4 weken

https://www.basic-fit.com/nl-nl/home

Schrijf je nu in en maak van fitness een basic! Of je nou een beginner bent of een ervaren sporter, bij Basic – Fit kan je altijd terecht voor een lekkere …

Problemen inloggen – Klacht over Basic-Fit via Test-Aankoop

https://www.test-aankoop.be/klagen/publieke-klachten/publieke-klacht?referenceid=CPTBE01460378-43

Dus ik moet telkens elke keer wanneer ik naar de fitness wil gaan mijn wachtwoord resetten. Ik heb basic fit hierover aangeschreven en kreeg een reset …

Related posts:
Mijn Catharina Ziekenhuis Inloggen
Marente Intranet Inloggen
Mijnetos Inloggen
Moet Steeds Opnieuw Inloggen Bij Facebook

Leave a Comment