Mijn Ind

Officiële mijn ind inclusief mijn ind inloggen digid, beslistermijn ind, ind verblijfsvergunning verlengen, ind afspraak maken verblijfsvergunning verlengen, ind verblijfsvergunning aanvragen partner, mijn ind afspraak maken, ind bellen, mijn ind contact.

IND: Waar kunnen we u mee helpen?

https://ind.nl/nl

mijn ind

We werken aan onze website. Daarom zijn Mijn IND , Portaal Zakelijk, Portaal Gemeente en het Portaal voor advocaten en de online formulieren op 30 november …

Berichtenbox MijnOverheid – IND

https://ind.nl/nl/berichtenbox-mijnoverheid

De IND is aangesloten op de Berichtenbox van MijnOverheid. De Berichtenbox is uw persoonlijke digitale brievenbus voor post van de overheid. Voordelen …

FAQ

Hoe ver is IND met mijn aanvraag?

Volg uw aanvraag in Mijn IND

U ziet dit bij ‘Status aanvraag‘. U ziet daar hoe ver de IND is met de behandeling van uw aanvraag. U moet inloggen met DigiD. Lees meer over en log in bij Mijn IND.

Hoe lang duurt de aanvraag bij IND?

Een beslistermijn van 60 dagen geldt voor deze aanvraag. Is uw aanvraag door een erkende referent gedaan? Dan heeft de IND meestal minder tijd nodig om te beslissen. Als de aanvraag compleet is, geldt een streeftermijn van 2 weken voor de beslissing.

Waar kan ik mijn verblijfsvergunning zien?

Mijn IND is een online dienst van de IND. In Mijn IND ziet u uw persoonlijke gegevens en de status van uw aanvraag. Om Mijn IND te gebruiken, moet u inloggen met DigiD met sms-code.

Hoe lang duurt biometrie IND?

De IND probeert binnen 2 weken na afnemen biometrie het verblijfsdocument klaar te hebben. U krijgt een brief als uw verblijfsdocument klaar is. U haalt het verblijfsdocument op bij een loket van de IND. Dit kan alleen als u een afspraak hebt gemaakt.

Verwant

Afspraak maken met de IND

https://ind.nl/nl/service-contact/afspraak-maken-met-de-ind

Daarom zijn Mijn IND , Portaal Zakelijk, Portaal Gemeente en het Portaal … Voor afspraken biometrie zijn alle IND loketten extra geopend tot 20:00 uur.

Veelgestelde vragen – IND

https://ind.nl/nl/service-en-contact/veelgestelde-vragen

Ik heb een mvv aangevraagd. · Hoelang mag ik met mijn geldige verblijfsvergunning buiten Nederland verblijven? · Ik wil de kosten van de aanvraag betalen, maar ik …

Waar kunnen we u mee helpen? – IND

https://ind.nl/nl/service-en-contact

Formulier zoeken, status aanvraag volgen, document kwijt, contact met IND of een vraag? Hier vindt u alle informatie … Regel het allemaal zelf in MIJN IND .

Na uw aanvraag – IND

https://ind.nl/nl/na-uw-aanvraag

Na uw aanvraag. Na uw aanvraag. Afspraak biometrie: pasfoto, handtekening en vingerafdrukken · Beslistermijnen · Mijn IND · Documenten uploaden.

Afspraak ophalen verblijfsdocument – IND

https://ind.nl/nl/afspraak-ophalen-verblijfsdocument

4 nov. 2022 — Daarom zijn Mijn IND , Portaal Zakelijk, Portaal Gemeente en het Portaal voor advocaten en de online formulieren op 30 november van 06.30 tot …

Bellen met de IND

https://ind.nl/nl/service-contact/contact-met-ind/bellen-met-de-ind

Tips voordat u belt. Check de status van uw aanvraag in MijnIND. Is de beslistermijn van uw aanvraag nog niet voorbij? Dan kunnen wij u geen verdere informatie …

Contact met IND

https://ind.nl/nl/service-contact/contact-met-ind

Contact opnemen met de IND? Hier vindt u onze telefoonnummers, adressen en andere … Regel het allemaal zelf in MIJN IND . Volg uw aanvraag.

Related posts:
Magister 6 Inloggen Leerlingen
Mijn Delta Mobiel
Monaco 10 Inloggen
Mail.Be Inloggen

Leave a Comment