Studeersnel Inloggen

Officiële studeersnel inloggen inclusief studeersnel opzeggen, studeersnel gratis, studeersnel abonnement, samenvattingen kopen, studeersnel premium kosten, studocu inloggen, studeersnel kosten, studeersnel geld terug.

StudeerSnel – Gratis samenvattingen, college-aantekeningen …

https://www.studeersnel.nl/nl

studeersnel inloggen

Op StudeerSnel vind je alle samenvattingen, college-aantekeningen en uitwerkingen om je tentamens met hogere cijfers te halen.

Gratis samenvattingen, college-aantekeningen … – StudeerSnel

https://www.studeersnel.nl/nl/about-us

Inloggen Registreren. Inloggen Registreren. Home. Vraag het een ExpertNieuw. Mijn overzicht. Vakken. Je hebt nog geen vakken.

FAQ

Is Studeersnel gratis?

De bekendste sites waar studenten onderwijsmateriaal downloaden zijn Studeersnel (ook wel bekend als Studocu) en Stuvia. Een deel van het materiaal is gratis, maar het kan ook zijn dat je per document moet betalen of een abonnement moet afsluiten.

Hoe Studeersnel opzeggen?

Stap 1: Login met je account op Studeersnel. Stap 2: Ga naar de pagina Betalingen. Stap 3: Klik op de optie om jouw abonnement te stoppen.

Wat kost Studeersnel?

Marnix: “80% van de documenten is gratis. Studenten hoeven zich niet te registreren om deze te kunnen bekijken. De andere 20% is premium. Gebruikers kunnen de documenten dan alsnog gratis bestuderen wanneer ze zelf een samenvatting of aantekeningen uploaden en anders betalen ze een maandelijkse fee van 4 euro.”

Waar kan ik samenvattingen vinden?

Hieronder vind je een lijstje 8 websites voor goede samenvattingen en tentamenbundels.

Top 8 websites voor samenvattingen en tentamenbundels

Tentamentrainingen.nl. …
Stuvia. …
Studeersnel. …
Joho. …
Knoowy. …
Slim academy. …
Kennisdelen.org. …
Athenasummary.

Verwant

Ondersteuning – StudeerSnel

https://www.studeersnel.nl/nl/support

Inloggen Registreren. Inloggen Registreren. Home. Vraag het een ExpertNieuw. Mijn overzicht. Vakken. Je hebt nog geen vakken.

Gebruiksvoorwaarden – StudeerSnel

https://www.studeersnel.nl/nl/terms

Inloggen Registreren. Inloggen Registreren. Home. Vraag het een ExpertNieuw. Mijn overzicht. Vakken. Je hebt nog geen vakken.

StudeerSnel.nl reviews – Trustpilot

https://nl.trustpilot.com/review/www.studeersnel.nl

StudeerSnel is zeker een aanrader voor studenten die moeite hebben om zelf samenvattingen te maken of om snel informatie op te kunnen zoeken die je niet zo snel …

Ik ben mijn wachtwoord vergeten, kan ik het opnieuw instellen?

https://help.studocu.com/hc/nl/articles/360019466992-Ik-ben-mijn-wachtwoord-vergeten-kan-ik-het-opnieuw-instellen-

24 dec. 2020 — … geregistreerd met Facebook of Google, moet je via het gebruikte social medium inloggen . … Hoe verwijder ik mijn StudeerSnel -account?

Edtech-bedrijf Studeersnel haalt 50 miljoen dollar op

https://www.computable.nl/artikel/nieuws/onderwijs/7179875/250449/edtech-bedrijf-studeersnel-haalt-50-miljoen-dollar-op.html

10 mei 2021 — De Amsterdamse scale-up Studeersnel .nl (in het buitenland actief onder de naam Studocu) heeft in een zogeheten Series B-financieringsronde …

StudeerSnel Holding BV | Amsterdam – Drimble

https://drimble.nl/bedrijf/amsterdam/32047649/studeersnel-holding-bv.html

StudeerSnel Holding BV. Uitgebreide informatie over dit bedrijf met een vestiging in Amsterdam. Het adres van StudeerSnel Holding BV is Keizersgracht 424 in …

Related posts:
Stempunt Inloggen
Supra Space Inloggen
Supergoedspaansleren Inloggen
Som Today Inloggen

Leave a Comment